UUDISRAKENTAMINEN Huittinen, Loimaa, Aura ja Pöytyä

Suunnitteletko talon tai mökin rakentamista? Jakesan on Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella toimiva uudisrakentamisen ammattilainen. Rakennamme erilaiset kiinteistöt, kuten omakotitalot, mökit, autotallit, vajat ja muut kohteet laadukkaasti toiveidesi mukaan.

Tarjoamme talon, autotallin, mökin ja muiden rakennusten rakennuspalvelut Huittinen, Köyliön, Alastaro, Säkylä, Loimaa, Pöytyä ja Aura, sekä koko Satakunta ja Varsinais-Suomi. 

Maatilarakentaminen Huittinen, Loimaa, Aura ja Pöytyä

Olemme erikoistuneet maatilarakentamiseen. Tarjoamme mm. maatilojen tuotantorakennusten, viljakuivaamojen, varastojen, konehallien ja rehusiilojen korjaukset ja pystytykset.  Myös erilaisten laitteiden asennukset, esimerkiksi myllyt ja elevaattorit, kairat ja kuivurikoneistot.

Tarjoamme maatilarakennuspalvelu alueella Huittinen, Köyliön, Alastaro, Säkylä, Loimaa, Pöytyä ja Aura, sekä koko Satakunta ja Varsinais-Suomi. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

LAADUKAS JA LUOTETTAVA UUDISRAKENTAMINEN ja maatilarakentaminen jakesanilta

Luotettava talon-, autotallin- ja mökin rakentaminen, sekä muu uudisrakentaminen mm. alueella Huittinen, Harjavalta, Eura,  Sastamala, Urjala, Forssa, Loimaa, Alastaro, Aura, Kokemäki, Pöytyä, Köyliö  ja Somero.