KEITTIÖREMONTTI Huittinen, Loimaa, Aura ja Pöytyä

Kaipaako kotisi tai toimistosi keittiö päivitystä? Jakesan hoitaa keittiöremontit vankalla ammattitaidolla ja mittavalla rakennusalan kokemuksella. Otamme huomioon toiveesi ja tarpeesi, sekä tarvittaessa autamme myös keittiösuunnittelussa. 

Tarjoamme keittiöremontit alueella Huittinen, Köyliö, Alastaro, Säkylä, Loimaa, Pöytyä ja Aura, sekä koko Satakunta ja Varsinais-Suomi. 

KEITTIÖREMONTin laajuus ja hinta

Kun olet päättänyt, että keittiön on aika uudistua, tulemme arvioimaan minkälaisia vaihtoehtoja keittiöremonttiin on. Jos keittiö on teknisesti ja rakenteellisesti toimiva, niin pienillä päivityksellä, kuten esimerkiksi keittiökaakeleiden uudistamisella, sekä keittiökaapistojen päivityksellä saadaan helposti ja nopeasti uutta ilmettä keittiöön. Tällöin kustannukset jäävät kokonaisuutena huomattavasti edullisemmaksi verrattuna täyskeittiöremonttiin.  Mikäli keittiö on vanhanaikainen, eikä sellaisenaan enää toimiva, on syytä miettiä nykyiset ja tulevat tarpeet ja valita keittiö, joka palvelee pitkään ja on helppo pintaremontoida jatkossa. 

Soita ja kysy lisää, niin tulen käymään ja voimme miettiä eri vaihtoehdot keittiöremontille.  

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

LAADUKKAAT KEITTIÖREMONTIT Jakesanilta

Ammattitaitoiset ja laadukkaat keittiöremontit mm. alueella Huittinen, Harjavalta, Eura,  Sastamala, Urjala, Forssa, Loimaa, Alastaro, Aura, Kokemäki, Pöytyä, Köyliö  ja Somero.