Kattotyöt ammattitaidolla

Suoritamme monipuoliset kattotyöt, kuten kattoremontit, katon korjaukset ja kattohuollot kaikille katemateriaaleille. Käytössämme on myös nostokoriauto, jonka avulla pääsemme korkeisiin ja hankalasti saavutettaviin kohteisiin vaivattomasti. Lisäksi pystymme suoritettamaan esimerkiksi kattojen pesut katon päälle astumatta. Tämä ehkäisee katon vaurioitumista huoltotöitä tehdessä. Lisäksi tarjoamme savupiippujen korjaus- ja muurauspalvelua. 

KATTOPESUT - säännöllinen kattopesu ja vesikourujen puhdistus ylläpitää kattosi kuntoa

Säännöllinen kattopesu ja katon kunnosta huolehtiminen on tärkeää, sillä näin vältetään ongelmien syntyminen. Kattopesu estää mm. sammaloitumista sekä jäkälän ja homeen kasvua. Me Jakesanilla pesemme ja pinnoitamme eri materiaalista valmistettuja kattoja. Tarjoamme esimerkiksi tiilikaton, peltikaton ja mineriittikaton-, sekä huopakaton pesua. Hoidamme myös julkisivujen puhdistukset ja pinnoitukset.

Tarjoamme kattopesut kaikille katemateriaaleille alueella Huittinen, Köyliö, Alastaro, Säkylä, Loimaa, Pöytyä ja Aura, sekä koko Satakunta ja Varsinais-Suomi. 

Jos tiiliseinä vihertää tai puuseinässä hometäpliä, on aika suojakäsitellä pinnat.
Puhdistus ja suojakäsittelyn hinta alk. 3,5€/m2 (sis. Alv.24%)

Sammaleen ja jäkälän poisto katolta

Sammaleet ja jäkälät aiheuttavat monella tapaa vahinkoa rakenteissa. Eräät tiilipinnossa esiintyvät jäkälät tuottavat mm. syövyttävää oksaalihappoa. Jo kasvunsa alkuvaiheessa sammal hajottaa rakenteita työntäessään juurensa pinnan läpi. Kasvuston juuriin imeytyvä vesi hajottaa jo pelkästään omalla paineellaan rakenteita. Lisäksi sammal käyttää ravinteenaan tiilessä rakennusmateriaalina olevaa kalkkia palauttaen sitä luonnon kiertokulkuun. Samalla tiilen kestävyys heikkenee. Tiilipinnan menetettyä alkuperäisen suojaavan pintansa, huokoinen tiili voi imeä jopa n. 250 g vettä sisäänsä. Jäätyessään vesi laajenee ja rakenteiden sisään jäätynyt vesi aiheuttaa huomattavaa pakkasrapautumista. Sammaleen ja jäkälän poisto katolta on syytä tehdä säännöllisesti, jotta vältytään lisävahinkojen syntymiseltä. 

Ota yhteyttä ammattilaiseen ja tilaa kattopesut hyvissä ajoin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

LAADUKKAAT kattotyöt, KATTOPESUT ja sammaleen poisto katolta jakesanilta

Kattotyöt, sammaleen poisto katolta, sekä kattopesut (tiilikaton-, peltikaton- ja huopakaton pesu) mm. alueella Huittinen, Harjavalta, Eura,  Sastamala, Urjala, Forssa, Loimaa, Alastaro, Aura, Kokemäki, Pöytyä, Köyliö ja Somero.